Általános információk

Vállalati információk

Archív információk az OKTF NHI-ről

Hulladékgazdálkodásért Díj

Az OKTF NHI újranyitja a benyújtási lehetőséget a hulladékos szemléletformálásra kiírt pályázatra

Az Országos Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főfelügyelőség Nemzeti Hulladékgazdálkodási Igazgatóság (OKTF NHI) újra megnyitja a benyújtási lehetőséget A hazai hulladékgazdálkodással és szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatos lakossági szemléletformálásra fordítható támogatás elnyerésére kiírt, OKTFNHI-LSZF/2015-01. azonosítójú pályázatra.

A 2015. október 30-án 08:00 órától - az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról rendelkező 368/2011. (XII. 31.) Korm. rendelet 67. § (2) bekezdése alapján, a pályázati kiírással összhangban – felfüggesztett felhívásra

2015. november 16. (hétfő) 00:00 órától
2015. november 20. (péntek) 23:59 óráig

lehet újra pályázatot benyújtani.

Mivel a pályázati felhívásra a felfüggesztés időpontjáig beérkezett, elbírált és támogatott pályázatok forrásigénye nem érte el a rendelkezésre álló pályázati keretösszeget, ezért az OKTF NHI ismét megnyitja a benyújtási lehetőséget az OKTFNHI-LSZF/2015-01. azonosítójú pályázatra.

Tekintettel arra, hogy a jelen közlemény közzétételéig elbírált pályázatoknak alig 35 százaléka részesült pozitív elbírálásban, az OKTF NHI fokozottan felhívja a figyelmet a pályázatok kidolgozása vonatkozásában a pályázati felhívásban is szereplő bírálati szempontok figyelembe vételének fontosságára, különös tekintettel a szakmai szempontokra és a költségterv, azaz a költségvetés kidolgozására.

A felfüggesztés és az újbóli megnyitás időpontja között beküldött pályázatokat az OKTF NHI nem tudja figyelembe venni. A felfüggesztés időszakában beküldött pályázatok esetében, amennyiben az érintett pályázó továbbra is pályázni szeretne, pályázatát a benyújtási lehetőség megnyitása után újból be kell, hogy küldje elektronikus és - amennyiben a korábban beküldött pályázattól bármilyen módon eltérő pályázatot kíván benyújtani - postai úton is. Amennyiben a pályázó ugyanazt a pályázatát kívánja ismételten benyújtani és a pályázatát korábban beküldte postai úton is, az elektronikus beküldésnél a kísérőlevélben kérjük ezt jelezni.

Az OKTFNHI-LSZF/2015-01. azonosítójú pályázati felhívásra 2015. november 20. (péntek) 23:59 óráig lehet pályázatokat benyújtani. A beérkező pályázatok elbírálása a hiánytalan pályázati dokumentáció elektronikus úton történő beérkezésének sorrendjében történik, pályázni forráskimerülésig lehet.

Forráskimerülés esetén az újabb esetleges felfüggesztésig vagy 2015. november 20-án éjfélig benyújtott pályázatok várólistára kerülnek, és abban az esetben kerülnek elbírására, amennyiben a korábban támogatott pályázatok benyújtóival a szerződéskötés bármilyen okból meghiúsul.

Az OKTF NHI felhívja a figyelmet arra, hogy a pályázati felhívás szerint egy pályázó szervezet – akár önállóan, akár társulás formájában – csak egy pályázatot adhat be. Ennek megfelelően a felfüggesztés időpontja (2015. október 30. 08:00 óra) előtt benyújtott pályázatok beküldői újabb pályázatot már nem adhatnak be.

Az OKTFNHI-LSZF/2015-01. azonosítójú pályázattal kapcsolatban felmerülő kérdések esetén az OKTF NHI munkatársai kizárólag írásban, a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen állnak rendelkezésre munkaidőben (hétfőtől csütörtökig 08:00 – 16:30 óráig, pénteken 08:00 – 14:00 óráig).

További információk: http://szelektalok.hu/palyazat/